June 7, 2011

Nora Elena ohh Nora Elena

assalammualaikum. hi ;)


"ok. aku taknak buang masa dengan merapu entah apa apa ntah kan. so, aku nak beri pendapat je ah. kita kan pemblogger satu Malaysia. mesti ada percanggahan pendapat kan. so, pada pendapat aku lah kan... "


ohh. ko ingat aku betul betul nak beri pendapat ka. hoho. tengok kuku kaki aku dulu. aku nak beri pendapat? sorry to say lah. aku tak reti sangat nak beri pendapat bagai ni. umur ku baru sweet sixteen. kalau aku beri pendapat. Allah~ jahanam lah blog aku.

heshh~ tetiba pulekk cerita pasal pendapat. kalau nak entry hebat pasal PENDAPAT ni, baik bukak blog Cik Epal lagi best.



 
ni ha. amboiii. sekarang kecoh bebenau dok cerita pasal Nora Elena ni ea. apa yang best nya cerita ni. cer cite cer cite ..

aku sendiri pun tak tahu nak mulanya macam mana ni. aku bukannya layan sangat cerita cintan cintun ni. kalau novel baru aku layan kut. tapi kalau kat tv ni. nak nak pulak tyme nak makan malam. malas lah aku nak nengok nya. entah ah. sekarang kecoh satu malaya dok cerita pasal drama ni. ada yang kata cerita romatik nak mampos. then, hero dia Aaron Aziz ni sebagai Seth Tan ni memang caring nak mampos jugek. amboi. nama kemain.


apa apa aje lah uolls kan. ni haa. sekarang pun dok hangat pasal CikGeliGeli  ni. ada surat bantahan kat TV3. katanya nak bantah siaran ni. hoho. aku dah baca ah surat tu. alooo. uolls yang baca tu pulekk banyak yang sensitip nak mampus jugek. cik geligeli ni gurau aje lah. ape daaa. kalau yang belum baca entry dia pasal bantah bantah tu. bukak blog dia. malas aku nak link link lagi. tapi aku suka sangat lah entry tu. hehe. aku yang tak minat nak nengok tetiba rasa nak nengok pulek drama ala ala korea tu. haha XD


ok ah uolls. aku nak blah dulu. nak mandi. penat bebenau rasa nya ni. dari pagi aku dok kemas bilik. heshhh. debu nya tak terkira. mahu 10 lori bawak debu dalam bilik aku tu.


bye ;)




wassalam :D








p/s: oh ye! lupa pulak mak noksss~ terima kasih kepada yang sudi follow blog kite :D

4 comments:

  1. i follow lah u pendapat yg baikk

    ReplyDelete
  2. kat situ nora elena, kat sini nora elena.. mana-mana jelaa nora elena sekarang ni... memang nora elena fever betol laa.. hihi...

    nway, teringin jugak nak ada laki cam sethy tan tu.. caring abezz... hihi ^_^

    ReplyDelete
  3. a ah.. suma nak laki cam dia tu.. tapi non hado nya laki cam gitu.. ada pun sikit je.. eheheh :D

    ReplyDelete